Branzeturile locale din Metsovo, obiective turistice Metsovo

Branzeturile locale

Obiectiv turistic din Metsovo

Aici s-a dezvoltat o bucatarie distinctiva si consistenta, care cuprinde branzeturi intepatoare din lapte de oaie, vanat si vinuri rosii pline de robustete, iar in oras vei gasi o multime de restaurante in care ai sansa sa poti degusta aceste specialitati.

Din magazine poti cumpara vinuri, miere si branzeturi - excelente pentru cadouri, dar si pentru un picnic reusit. Alte suvenire reflecta grija pentru arte si mestesuguri caracteristice zonei, mai ales in privinta broderiilor, a argintariei si a sculpturii de toiege pastoresti.

Unii batrani inca mai poarta costumele traditionale plisate, bleumarin sau negre, asemanatoare kilturilor specifice uniformelor de gala din armata greaca, asortate cu pantofii impodobiti cu ciucuri.

Ani intregi, Metsovo a inflorit datorita regimului de taxe existent in perioada de ocupatie otomana, fiind asezat in apropierea unei trecatori de importanta vitala.

 
Bilete de avion spre Metsovo:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Branzeturile locale:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne