Obiective turistice Metz, de vizitat in Metz, Franta
Home / Orase / Obiective turistice Metz, Franta

Obiective turistice Metz, Franta

 
 

Proportiile uriase ale zidurilor de aparare din Metz spun ceva despre importanta acestui oras, pe vremuri una dintre cele mai mari fortarete de granita ale Frantei. Un pod fortificat face legatura dintre Porte des Allemands, cu turnurile sale semete si crenelate, si cele doua bastioane imense de pe malul opus al raului Seille.

Metz era deja capitala cand romanii au invadat Galia, fiind capitala dinastiei merovingiene inainte de a deveni oras liber sub Sfantul Imperiu Roman.
Romanii au fost primii care au fortificat orasul, alimentandu-l cu apa printr-un apeduct ale carui ruine inca mai pot fi vazute la Jouy-aux-Arches, la 7 km sud-est de Metz, pe N57.

Asezat la confluenta strategica dintre raurile Seille si Moselle, centrul orasului, plin de biserici, este inca traversat de o multime de poduri.

Desi la Metz se ajunge usor intr-o excursie de o zi de la Nancy sau de la Strasbourg, casele medievale si privelistea vaii raului Moselle il transforma intr-un oras unde este minunat sa locuiesti.

Este un bun loc de pornire intr-o excursie spre campurile de lupta de la Verdun si spre forturile Fermont, Entrange si Hackenberg de pe linia Maginot. De asemenea, Metz are cele mai bune locuri de distractie din regiune (baruri, cluburi etc).

 
Vizitezi Metz?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Metz

Vacanta in Metz cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Metz:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Metz:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Metz obiective turistice, Ce poti vizita in Metz, Top obiective Metz, Top atractii Metz, Metz locuri de vizitat, Locuri de vizitat Metz, Locuri de vizitat in Metz, Metz atractii turistice, Metz de vizitat, De vizitat in Metz, Ce vizitam in Metz, Top atractii turistice Metz, Top obiective turistice Metz, Metz ghid turistic, Calatorii in Metz.