Obiective turistice Mgarr, Malta
Home Orase Obiective turistice Mgarr, Malta

Obiective turistice Mgarr, Malta

 

Vizitatorii sositi cu feribotul vor ancora in pitorescul port Mgarr, la umbra fortului Chambray, care domina asezarea.

Portul Mgarr este cel mai mare din Gozo; mica sa rada e plina de yachturi particulare si de ambarcatiuni luzzu vopsite in culori stralucitoare.

Fortul Chambray a fost proiectat in 1723 de Cavalerul de Tigne, dar constructia s-a realizat intre anii 1749 si 1760; portul a primit numele guvernatorului insulei, Cavalerul francez Jacques Francois de Chambray, care a platit din bugetul personal pentru aceasta constructie.

Planul initial de a construi un oras fortificat nu s-a materializat niciodata. Pe parcursul istoriei, fortul i-a ajutat pe locuitori sa opuna o rezistenta de scurta durata francezilor; mai tarziu a fost folosit de englezi, iar in zilele noastre a devenit un complex turistic.

Atractii turistice Mgarr

Tag: Obiective turistice Mgarr, Atractii turistice Mgarr, De vizitat in Mgarr, Ce vizitam in Mgarr, Top atractii turistice Mgarr, Top obiective turistice Mgarr, Ghid turistic Mgarr.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne