Museo Poldi-Pezzoli din Milano, obiective turistice Milano

Museo Poldi-Pezzoli, Milano

Obiective turistice Milano

La nord de Piazza della Scala se intinde Via Alessandro Manzoni, una dintre strazile cele mai aglomerate si mai elegante. Putin mai inainte, pe dreapta, se afla Museo Poldi-Pezzoli, gazda unei incantatoare colectii lasate mostenire orasului de bogatul aristocrat Giacomo Poldi-Pezzoli in 1879.

Gustul eclectic al lui Giacomo a asigurat o colectie diversa de arta si artefacte - de la arme, ceasuri, tacamuri si tesaturi la bronzuri, bijuterii, picturi, portelanuri si mobila. Colectia de covoare si tesaturi, mai ales, este deosebita.

Printre cele mai frumoase picturi de aici se numara "Madona si pruncul" si "Portret de barbat" de Mantegna; "Sf. Nicholas din Tolentino" de Piero della Francesca; o "Madona" si o "Pieta" de Botticelli; o pictura ce o infatiseaza pe "Artemisa", posibil o lucrare a lui Luca Signorelli; "Iisus mort" de Giovanni Bellini si faimoasa lucrare a galeriei, o lucrare de Antonio sau Piero Pollaiuoio - "Portret de femeie tanara".

Majoritarea picturilor sunt in Salone Dorato, sau Salonul aurit, o incapere grandioasa, ale carei decoratiuni magnifice sunt o lucrare de arta in sine.

Transport public pentru Museo Poldi-Pezzoli:
Metroul pana la statia Montenapoleone
Preturi intrare in Museo Poldi-Pezzoli:
Intrarea costa 10 Euro
Program Museo Poldi-Pezzoli:
Zilnic intre orele 10 A.M si 6 P.M.
Telefon Museo Poldi-Pezzoli:
+39 02 794889
Site oficial Museo Poldi-Pezzoli:
Milano
Bilete de avion spre Milano:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Museo Poldi-Pezzoli:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne