Obiective turistice Mirandela, de vizitat in Mirandela, Portugalia
Home / Orase / Obiective turistice Mirandela, Portugalia

Obiective turistice Mirandela, Portugalia

 
Vacanta in Mirandela?
Cauta cele mai bune camere de hotel:
De la 39 €
CAUTA HOTEL
 
 
 

Construit pe un versant al dealului care coboara in jos pana la raul Tua, orasul-piata plin de freamat Mirandela este excelent pentru un punct de oprire in Tras-os-Montes in calatoria catre sau dinspre Braganca.

De asemenea, se afla la capatul incredibilei linii ferate inguste de la Tua in Valea Douro. Trecand acum printr-un avant economic, vechiul cartier evocator se ridica alaturi de un pod din secolul al XVI-lea cu 20 de arce inegale.

 

De vizitat in Mirandela

Mirandela obiective turistice, Ce poti vizita in Mirandela, Top obiective Mirandela, Top atractii Mirandela, Mirandela locuri de vizitat, Locuri de vizitat Mirandela, Locuri de vizitat in Mirandela, Mirandela atractii turistice, Mirandela de vizitat, De vizitat in Mirandela, Ce vizitam in Mirandela, Top atractii turistice Mirandela, Top obiective turistice Mirandela, Mirandela ghid turistic, Calatorii in Mirandela.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne