Obiective turistice Montreaux, de vizitat in Montreaux, Elvetia
Home / Orase / Obiective turistice Montreaux, Elvetia

Obiective turistice Montreaux, Elvetia

 
Vacanta in Montreaux?
Cauta cele mai bune camere de hotel:
De la 39 €
CAUTA HOTEL
 
 
 

Montreux si Vevey, situate aproape unul de altul pe malul lacului Leman, in regiunea Lavaux, renumita pentru vinu -rile sale, se bucura de cea mai blanda clima din nordul Alpilor, cu o temperatura medie a-nuala de 10°C. Ele au o vegetatie luxurianta cu smochini, migdali, chiparosi, palmieri si o sumedenie de flori multicolore, iar pe pajistile alpine abunda narcisele, carora li se dedica sarbatoarea Narcisses en Fete.

Montreux a devenit cunoscut dupa ce Jean Jacques Rousseau a ales satul Clarens, acum suburbie, ca loc de desfasurare a actiunii din Noua Heloise.

In 1881 s-a inaugurat Cazinoul, care a fost marit in 1903, apoi orasul s-a extins intr-un golf de-a lungul malului, cu fata spre sud.

A devenit cea mai apreciata statiune de pe lacul Leman, cu palate somptuoase si hoteluri care amintesc de Riviera franceza, in Auditoriul Stravinski si in sala Centrului de Congrese, ambele situate intre Quai de Vernex si Rue du Lac, se tin festivaluri de notorietate: Festivalul International Coral - primavara; Festivalul de jazz in iulie; Festivalul de muzica clasica - in august-septembrie; Art Forum Montreux, in martie-aprilie, expozitii de arta plastica ale artistilor amatori si profesionisti.

 

De vizitat in Montreaux

Montreaux obiective turistice, Ce poti vizita in Montreaux, Top obiective Montreaux, Top atractii Montreaux, Montreaux locuri de vizitat, Locuri de vizitat Montreaux, Locuri de vizitat in Montreaux, Montreaux atractii turistice, Montreaux de vizitat, De vizitat in Montreaux, Ce vizitam in Montreaux, Top atractii turistice Montreaux, Top obiective turistice Montreaux, Montreaux ghid turistic, Calatorii in Montreaux.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne