Obiective turistice Motovun, de vizitat in Motovun, Croatia
Home / Orase / Obiective turistice Motovun, Croatia

Obiective turistice Motovun, Croatia

 
Vacanta in Motovun?
Cauta cele mai bune camere de hotel:
De la 39 €
CAUTA HOTEL
 
 
 

Montova domina valea verde de smarald a fluviului Mirna. Doua cercuri de zid, imbratisate de pomi inalti, ne anunta atmosfera severa a micului tinut.

O strada in serpentina urmeaza profilul colinei. Traversand un portal impunator, deschis intr-un turn din secolul XVI, se intra in centru, unde stradutele abrupte si intortocheate, inca acoperite cu lespezi, se insinueaza printre cladirile inalte.

Trecand dincolo de poarta, iata Loza (logia, sec. XVI). De la o poarta gotica se ajunge in Piata Principala, unde ni se infatiseaza biserica Sf. Stefan, din secolul XVII, cu clopotul crenelat.

Daca la Groznian domnea o savoare calda, colorata, aici spatiul este invadat de un sentiment de austeritate: galerii de artizanat expun operele artistilor istrieni, deschis numai in perioada de vara pentru turisti si spectatorii Festivalului de Film International, o miscare dedicata cinematografului independent si de neoavangarda.

 

De vizitat in Motovun

Motovun obiective turistice, Ce poti vizita in Motovun, Top obiective Motovun, Top atractii Motovun, Motovun locuri de vizitat, Locuri de vizitat Motovun, Locuri de vizitat in Motovun, Motovun atractii turistice, Motovun de vizitat, De vizitat in Motovun, Ce vizitam in Motovun, Top atractii turistice Motovun, Top obiective turistice Motovun, Motovun ghid turistic, Calatorii in Motovun.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne