Deutsches Museum din Munchen, obiective turistice Munchen

Deutsches Museum, Munchen

Obiective turistice Munchen

In cadrul unei cladin monumentale de pe o insula de pe raul Isar, acest muzeu al stiintei si tehnologiei, plin cu avioane, vehicule, locomotive si aparate este visul oricarui student la inginerie.

Colectia imensa este raspandita de-a lungul a peste 19 km de coridoare, sase etaje de exponate si treizeci de sectiuni. Copiii au acum propria lor zona, Kinderreich, unde pot invata despre stiinta si tehnologia moderna prin mai multe demonstratii interactive (parintii trebuie sa-si insoteasca copilul). Cel mai avansat planetariu din punct de vedere tehnologic din Europa are pana la sase spectacole pe zi si include o demonstratie cu Magia Laserelor.

Internet cafe-ul de la etajul al treilea este deschis zilnic intre 9:00 si 15:00. SFAT Pentru a programa un tur de 2 ore in engleza, sunati cu cel putin 2 saptamani inainte. Verkehrszentrum (Centrul pentru Transporturi) de pe terenul de expozitie de la Theresienhohe (locul unde se desfsoara Oktoberfest) gazduieste exponatele de transport ale muzeului si este deschis pana la 20:00 in fiecare zi de miercuri.

Bilete de avion spre Munchen:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Deutsches Museum:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne