Michaelskirche din Munchen, obiective turistice Munchen

Michaelskirche, Munchen

Obiective turistice Munchen

Motivul pentru care aceasta cladire renascentista nu are turn este oferit de o poveste ciudata. La 7 ani dupa demararea constructiilor, tumul principal s-a prabusit. Ctitorul sau, credinciosul duce Wilhelm al V-lea, a privit dezastrul ca pe un semn ceresc ca biserica nu era suficient de mare, asa ca a ordonat o schimbare in proiect - de aceasta data fara turn.

Dupa ce a fost tenninata, 7 ani mai tarziu, Michaelskirche a fost prima biserica renascentista de o asemenea marime din partea de sud a Germaniei. Ducele este inmormantat in cripta, impreuna cu alti patruzeci de membri ai dinastiei Wittelsbach, inclusiv excentricul rege Ludwig al II-lea.

Intr-un monument sobru din partea de nord din transeptul nordic, se gaseste mormantul fiului vitreg al lui Napoleon, Eugene de Beauhamais, care s-a casatorit cu una dintre fiicele regelui Maximilian I si a murit in Mtinchen in 1824. Biserica este locul de desfasurare a unor spectacole gratuite de muzica bisericeasca. Datele acestora se gasesc pe un afis aflat la dreapta usii principale.

Bilete de avion spre Munchen:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Michaelskirche:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne