Schrannenhalle din Munchen, obiective turistice Munchen

Schrannenhalle, Munchen

Obiective turistice Munchen

Pe latura de sud a Viktualienmarkt, in spatele noii taverne Pschorr, se gaseste Schrannenhalle. Fiind un fost depozit de cereale de la mijlocul anilor 1850 pana la inceputul secolului al XX-lea, cladirea a fost complet reconstruita si si-a deschis portile in septembrie 2005.

Este in principal un complex comercial cu o scena pentru concerte si mai multe magazine, baruri si restaurante unde se gaseste mancare asiatica, sushi, produse traditionale din Bavaria si altele. Un vanzator vinde chiar sampanie cu "curry wurst" (un carnat cu ketchup iute si pudra de curry) specific german.

Locul este frecventat de diverse categorii de oameni, cu o oarecare pozitie sociala, iar evenimentele de aici variaza de la concerte de jazz pana la concerte de rock-and-roll.

O trasatura neobisnuita si bine-venita a Schrannenhalle, pentru acest oras relativ somnoros, o reprezinta timpul in care este deschis. 24 de ore din 24, 7 zile din 7, gasiti intotdeauna ceva deschis aici, indiferent daca este doar o cafenea sau taraba cu Weisswurst (carnati albi bavarezi), pana tarziu in noapte.

Bilete de avion spre Munchen:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Schrannenhalle:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne