Obiective turistice Murcia, de vizitat in Murcia, Spania
Home / Orase / Obiective turistice Murcia, Spania

Obiective turistice Murcia, Spania

 
 

Este usor sa treci cu vederea mica sli autonoma comunitate din Murcia, situata intre vasta Andaluzie si regiunea de coasta din Valencia, dar ea prezinta numeroase puncte de atractie. In partea de nord se intinde prolifica zona viticola Jumilla. In sudul cel arid se afla atragatorul si vechiul oras comercial Lorca.

Daca esti suficient de norocos sa nimeresti aici in timpul Saptamanii Sfinte (Semana Santa), vei vedea una dintre cele mai frumoase si mai traditionale comemorari din Spania. Perla este La Manga del Mar Menor, o zona costiera mai degraba plata, dar supradezvoltata, un adevarat paradis de vacanta, avand in apropiere (37 km) aeroportul.

Murcia a fost multa vreme infloritoare datorita portocalelor, minelor si industriei. Locuitorii sai au un spirit mandru si independent, ce se datoreaza statutului lor din secolul al IX-lea ca parte a regatului Al-Andalus: numele provine din arabescul "Murshiya". Ceilalti spanioli considera ca cei din Murcia sunt introvertiti.

In timpul Razboiului Civil, Murcia a sustinut armatele nationaliste ale generalului Franco, care nu a facut prea multe pentru relatiile de buna vecinatate cu Almeria cea anarhista sau cu Valencia cea republicana. Orasul Murcia, capitala moderna si prospera, continua sa transmita un sentiment distinct. Ea nu se ingrijeste prea tare de nevoile turistilor, opreste-te totusi aici pentru a lua masa, deoarece este un centru gastronomic faimos.

 
Vizitezi Murcia?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Murcia

Vacanta in Murcia cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Murcia:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Murcia:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Murcia obiective turistice, Ce poti vizita in Murcia, Top obiective Murcia, Top atractii Murcia, Murcia locuri de vizitat, Locuri de vizitat Murcia, Locuri de vizitat in Murcia, Murcia atractii turistice, Murcia de vizitat, De vizitat in Murcia, Ce vizitam in Murcia, Top atractii turistice Murcia, Top obiective turistice Murcia, Murcia ghid turistic, Calatorii in Murcia.