Obiective turistice Murcia, cele mai importante atractii din Murcia, Spania.
  Orase Obiective turistice Murcia, Spania

Obiective turistice Murcia

, Spania
Publicat la: 2012-06-27

Este usor sa treci cu vederea mica sli autonoma comunitate din Murcia, situata intre vasta Andaluzie si regiunea de coasta din Valencia, dar ea prezinta numeroase puncte de atractie. In partea de nord se intinde prolifica zona viticola Jumilla. In sudul cel arid se afla atragatorul si vechiul oras comercial Lorca.

Daca esti suficient de norocos sa nimeresti aici in timpul Saptamanii Sfinte (Semana Santa), vei vedea una dintre cele mai frumoase si mai traditionale comemorari din Spania. Perla este La Manga del Mar Menor, o zona costiera mai degraba plata, dar supradezvoltata, un adevarat paradis de vacanta, avand in apropiere (37 km) aeroportul.

Murcia a fost multa vreme infloritoare datorita portocalelor, minelor si industriei. Locuitorii sai au un spirit mandru si independent, ce se datoreaza statutului lor din secolul al IX-lea ca parte a regatului Al-Andalus: numele provine din arabescul "Murshiya". Ceilalti spanioli considera ca cei din Murcia sunt introvertiti.

In timpul Razboiului Civil, Murcia a sustinut armatele nationaliste ale generalului Franco, care nu a facut prea multe pentru relatiile de buna vecinatate cu Almeria cea anarhista sau cu Valencia cea republicana. Orasul Murcia, capitala moderna si prospera, continua sa transmita un sentiment distinct. Ea nu se ingrijeste prea tare de nevoile turistilor, opreste-te totusi aici pentru a lua masa, deoarece este un centru gastronomic faimos.

Bilete de avion spre Murcia:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Murcia:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Murcia:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 

Harta obiective turistice Murcia - Long: -1.129887, Lat: 37.983505

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Murcia, atractii turistice Murcia, de vizitat in Murcia, obiective Murcia, atractii Murcia, turism Murcia.