Obiective turistice Mykonos, de vizitat in Mykonos, Grecia
Home / Orase / Obiective turistice Mykonos, Grecia

Obiective turistice Mykonos, Grecia

 
 

In anii '80 si '90, Mykonos era cunoscuta drept centrul gay al Marii Egee. insa astazi, cei din comunitatea gay nu mai reprezinta decat un procent foarte mic al petrecaretilor care se strang aici in lunile iulie si august.

Vizitatorii care aleg sa vina aici primavara si toamna se pot bucura de insula in lipsa galagiei constante din timpul noptilor de vara.

Interiorul insulei este mic, stancos si arid si nu te va tine ocupat prea mult timp. Mykonos datoreaza mare parte din popularitate numeroaselor sale plaje cu nisip auriu. Cele doua statiuni principale sunt Ornos si Platys Gialos.

Statiunile au devenit centrul de interes al industriei turistice, oferind o multime de cluburi si baruri stralucitoare.

Orasul Mykonos este una dintre cele mai atragatoare capitale din Ciclade. Este usor sa te pierzi in labirintul de stradute serpuitoare cu casele lor stralucitor de albe, pe care uneori ajungi in apropierea unor tacute biserici cu cupole albastre, alteori ajungi in niste simple fundaturi.

Daca explorezi insulain timp ce esti in croaziera, acorda-ti suficient timp pentru a reveni la vas. Ai putea sa-ti cumperi o harta a orasului de la unul dintre numeroasele magazine si chioscuri de aici.

Orasul are si alte atractii, ceea ce inseamna ca ai ce vizita cel putin o zi intreaga, chiar daca nu vrei sa incerci si viata de noapte.

Muzeul de Folclor este unul dintre cele mai bune astfel de muzee din intreaga Grecie: Mykonos a fost dintotdeauna o insula rafinata si independenta, iar artele si mestesugurile locale de aici au inflorit.

 
Vizitezi Mykonos?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Mykonos

Vacanta in Mykonos cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Mykonos:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Mykonos:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Mykonos obiective turistice, Ce poti vizita in Mykonos, Top obiective Mykonos, Top atractii Mykonos, Mykonos locuri de vizitat, Locuri de vizitat Mykonos, Locuri de vizitat in Mykonos, Mykonos atractii turistice, Mykonos de vizitat, De vizitat in Mykonos, Ce vizitam in Mykonos, Top atractii turistice Mykonos, Top obiective turistice Mykonos, Mykonos ghid turistic, Calatorii in Mykonos.