Obiective turistice Nafplio, de vizitat in Nafplio, Grecia
Home / Orase / Obiective turistice Nafplio, Grecia

Obiective turistice Nafplio, Grecia

 
 

Nafplio este cel mai incantator oras din intregul Pelopones. Mare parte din farmecul sau se datoreaza arhitecturii medievale din orasul vechi, care dateaza din timpul celei de-a doua ocupatii venetiene (1686-1715), ca sa nu mai vorbim de castelele sale impunatoare si de privelistile sale marine.

Mai putin cunoscut decat Micene, dar, in mare parte, mai bine conservat, Tiryns merita o vizita de un ceas sau doua. Numarandu-se printre primele orase din Grecia, Argos are si el cateva ruine demne de explorat.

Exista mai multe motive pentru care sa vizitezi Nafplio, la loc de frunte printre acestea fiind asezarea sa la malul marii, cu vedere minunata asupra golfului, dar si catre muntii din estul Peloponesului.

Strazile inguste si casele simple, varuite in alb, din orasul vechi duc cu gandul la o insula tipic greceasca, la care se adauga si excelentele restaurante din oras. Atractia pe care o exercita Nafplio este sporita de doua fortarete inalte care domina cladirile scunde din restul orasului.

 
Vizitezi Nafplio?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Nafplio

Vacanta in Nafplio cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Nafplio:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Nafplio:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Nafplio obiective turistice, Ce poti vizita in Nafplio, Top obiective Nafplio, Top atractii Nafplio, Nafplio locuri de vizitat, Locuri de vizitat Nafplio, Locuri de vizitat in Nafplio, Nafplio atractii turistice, Nafplio de vizitat, De vizitat in Nafplio, Ce vizitam in Nafplio, Top atractii turistice Nafplio, Top obiective turistice Nafplio, Nafplio ghid turistic, Calatorii in Nafplio.