Obiective turistice Nancy, de vizitat in Nancy, Franta
Home / Orase / Obiective turistice Nancy, Franta

Obiective turistice Nancy, Franta

 
Vacanta in Nancy?
Cauta cele mai bune camere de hotel:
De la 39 €
CAUTA HOTEL
 
 
 

Capitala Lorenei poate ca este un oras comercial modern, dar centrul sau istoric a ramas inca in secolul al XVIII-lea. Nancy s-a dezvoltat in secolul al XII-lea, in jurul fortaretelor ducilor de Lorena, dar transformarea sa a venit abia in secolul al XVIII-lea, cand planurile orasului au fost refacute, iar el a fost elegant reconstruit sub Stanislas Leszczynski, regele detronat al Poloniei.

In 1738, Leszczynski a fost numit duce de Lorena de catre regele Ludovic al XV-lea, ginerele sau, iar el a facut din Nancy locul stralucitoarei sale curti.

 

De vizitat in Nancy

Nancy obiective turistice, Ce poti vizita in Nancy, Top obiective Nancy, Top atractii Nancy, Nancy locuri de vizitat, Locuri de vizitat Nancy, Locuri de vizitat in Nancy, Nancy atractii turistice, Nancy de vizitat, De vizitat in Nancy, Ce vizitam in Nancy, Top atractii turistice Nancy, Top obiective turistice Nancy, Nancy ghid turistic, Calatorii in Nancy.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne