Obiective turistice Napoli, de vizitat in Napoli, Italia
Home / Orase / Obiective turistice Napoli, Italia

Obiective turistice Napoli, Italia

 
Vacanta in Napoli?
Cauta cele mai bune camere de hotel:
De la 39 €
CAUTA HOTEL
 
 
 

Napoli este un oras in Italia. Este capitala regiunii Campania. Orasul este cel de-al treilea cel mai populat oras din Italia, dar ca si zona metropolitana este al doilea, dupa Milano.

A fost fondat intre secolele VII si VI i.Hr. de catre greci si a fost numit Neapolis, ceea ce inseamna oras nou. Datorita mostenirii sale artistice vaste, centrul istoric din Napoli, si-a castigat locul in Patrimoniului Mondial UNESCO.

Orasul are unul dintre cele mai mari centre istorice din lume si se mandreste cu un numar de 448 de biserici istorice, cel mai mare numar din lume pentru un singur oras.

 

De vizitat in Napoli

Napoli obiective turistice, Ce poti vizita in Napoli, Top obiective Napoli, Top atractii Napoli, Napoli locuri de vizitat, Locuri de vizitat Napoli, Locuri de vizitat in Napoli, Napoli atractii turistice, Napoli de vizitat, De vizitat in Napoli, Ce vizitam in Napoli, Top atractii turistice Napoli, Top obiective turistice Napoli, Napoli ghid turistic, Calatorii in Napoli.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne