Turismul verde din Naxos, obiective turistice Naxos

Turismul verde

Obiectiv turistic din Naxos

Turismul verde este o industrie cu dezvoltare foarte rapida pe luxurianta insula Naxos. Datorita faptului ca insula este mare si se poate intetine singura din agricultura, multe dintre locurile deschise vizitatorilor sunt asezari rurale.

Aici, maslinii sustin mare parte din economie: pe Naxos exista peste 400.000 de maslini, multi dintre acestia gasindu-se la Tragaia. Porneste din statia de autobuz Damalas de pe soseaua Naxos-Chalki si mergi prin crangurile de aici.

Daca iti doresti ceva mai aventuros decat niste cranguri de maslini, poti vizita distileria traditionala Vallindras din Chalki (est 1896) pentru a vedea cum se obtine Kitronul (un lichior local) din frunze de lamai. Si daca apa este tentanta, incearca scuba-diving cu Blue Fin Divers (Agios Prokopios).

Compania de scufundari a fost infiintata in 2006, imediat dupa ridicarea interdictiei guvernamentale asupra scufundarilor cu scop comercial. Exploreaza o epava de corabie, un avion prabusit sau mediul subacvatic pur si simplu.

 
Bilete de avion spre Naxos:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Turismul verde:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne