Obiective turistice Naxos, de vizitat in Naxos, Grecia
Home / Orase / Obiective turistice Naxos, Grecia

Obiective turistice Naxos, Grecia

 
Vacanta in Naxos?
Pune in bagaj jucaria potrivita pentru cel mic!
 
 
 

Luxurianta Insula Naxos, cu vaile sale verzi pline de nesfarsite cranguri si livezi de maslini, este cea mai mare si una dintre cele mai fertile insule din Arhipelagul Cicladelor.

Este muntoasa - Muntele Zas din sud se ridica pana la 1.001 m - si are plaje excelente, dintre care multe sunt pustii.

In ciuda acestor atractii, insula nu a fost sufocata de dezvoltarea turismului, desi aeroportul inaugurat de curand ar putea schimba acest lucru.

Naxos a devenit unul dintre principalele centre ale civilizatiei cicladice in jurul anului 2.800 I.Hr., cand a inceput sa infloreasca, fiind una dintre primele insule care au folosit marmura pentru sculptura si arhitectura.

Marmura naxiana era folosita pentru unele dintre cele mai frumoase statui kouros, printre care si cateva care se afla in Muzeul National de Arheologie din Atena, si pentru Terasa Leilor de pe Delos.

In perioade mai recente, Naxos a fost cucerita de venetieni si apoi de turci, fiecare dintre acesti cuceritori lasandu-si pe insula propriile amprente culturale si arhitecturale.

 

De vizitat in Naxos

Vacanta in Naxos cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Naxos:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Naxos:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Naxos obiective turistice, Ce poti vizita in Naxos, Top obiective Naxos, Top atractii Naxos, Naxos locuri de vizitat, Locuri de vizitat Naxos, Locuri de vizitat in Naxos, Naxos atractii turistice, Naxos de vizitat, De vizitat in Naxos, Ce vizitam in Naxos, Top atractii turistice Naxos, Top obiective turistice Naxos, Naxos ghid turistic, Calatorii in Naxos.