Sao Martinho do Porto din Nazare, obiective turistice de vizitat in Nazare
Home / Orase / Obiective turistice Nazare / Sao Martinho do Porto

Sao Martinho do Porto , Nazare

 

Este o statiune climaterica, aflata la 13 km de Nazare. Popularitatea sa se trage din golful sau aproape circular, cu ape calme si putin adanci, care sunt ideale pentru inot si balaceala. in fiecare dimineata. Cheiul este martorul descarcarilor de catre barci a muntilor de sardine de pe traulerele ancorate in golf, mai tarziu inlocuite cu navele de agrement (Club Nautico). Plimba-te spre nord de-a lungul cheiului, treci pe langa un sir de restaurante, apoi printr-un tunel scurt pentru a vedea valurile spargandu-se de stanci.

Pe promontoriul de deasupra, condominiuri care se multiplica rapid se bucura de privelisti intinse, iar la mai putin de un kilometru si jumatate mai departe, la Monte do Facho, un punct de observare este indreptat spre nord, spre Foz do Arelho, si spre sud, spre golful si bancul de nisip Sao Martinho do Porto.

Locurile de cazare sunt limitate la cateva hoteluri si pensiuni de nivel mediu pe strazile din spatele plajelor. Cateva cladiri in stil art nouveau inconjoara Largo Vitorino Frois, insa blocurile moderne au deteriorat capatul sudic.

Vizitezi Sao Martinho do Porto ?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL
Vacanta in Nazare cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Ghiduri de calatorie Nazare:
Ghiduri de calatorie in format fizic Click aici!
Bilete de avion spre Nazare:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Sao Martinho do Porto :
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!