Obiective turistice Newcastle, de vizitat in Newcastle, Anglia
Home / Orase / Obiective turistice Newcastle, Anglia

Obiective turistice Newcastle, Anglia

 
 

Newcastle upon Tyne, fosta capitala a celui mai nordic comitat din Anglia, Northumberland, este un loc vibrant, plin de viata. Constructia de nave si industria grea au disparut de-aici, dar localnicii nu si-au pierdut nici accentul puternic, nici agerimea mintii, adaptandu-se rapid noilor necesitati de a construi o buna imagine de consum a orasului.

Din Newcastle, coasta Northumbria se intinde pe o lungime de 112 km spre nord, catre granita cu Scotia. Aceasta zona superba cu stanci joase si golfuri nisipoase ar putea fi la fel de aglomerata ca si Cornwall daca clima de-aici nu ar fi atat de rece.

 
Vizitezi Newcastle?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Newcastle

Vacanta in Newcastle cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Newcastle:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Newcastle:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Newcastle obiective turistice, Ce poti vizita in Newcastle, Top obiective Newcastle, Top atractii Newcastle, Newcastle locuri de vizitat, Locuri de vizitat Newcastle, Locuri de vizitat in Newcastle, Newcastle atractii turistice, Newcastle de vizitat, De vizitat in Newcastle, Ce vizitam in Newcastle, Top atractii turistice Newcastle, Top obiective turistice Newcastle, Newcastle ghid turistic, Calatorii in Newcastle.