Obiective turistice Nice, Franta
Home Orase Obiective turistice Nice, Franta

Obiective turistice Nice, Franta

 

Nisa este un oras minunat, localizat in sudul Frantei si poate fi descris printr-o multitudine de asocieri: o bogatie de muzee cu o abundenta de gradini, fantani si palmieri sau o inima provensala cu o joie de vivre ospitaliera.

Orasul are trei parti: Vieux Nice - orasul si portul vechi, in stil italian si pline de temperament; impunatorul centru din secolul XIX, in spatele Promenade des Anglais; sicul Cimiez, care dominna nordul orasului, este preferatul romanilor si al reginei Victoria.

Bistrouri, cluburi de noapte si galerii - toate cu ziduri de culoare ocru si obloane turcoaz - este ceea ce-ti ofera o parte din Nisa prin labirintul ei de strazi inguste si subtiri. Peste toate acestea pluteste in aer un miros autentic de peste uscat si usturoi.

Micile magazine din Nisa sunt locurile unde poti gasi cel mai bun ulei de masline extravirgin.

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

Atractii turistice Nice

Tag: Obiective turistice Nice, Atractii turistice Nice, De vizitat in Nice, Ce vizitam in Nice, Top atractii turistice Nice, Top obiective turistice Nice, Ghid turistic Nice.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne