Obiective turistice Nordlingen, atractii turistice Nordlingen, Germania.
  Orase Obiective turistice Nordlingen, Germania

Obiective turistice Nordlingen

, Germania
Publicat la: 2015-12-18 de Ana-Maria Bogdana

Situat la 32 km sud-est de Dinkelsbuhl, 70 km nord-vest de Augsburg. In Nordlingen, strigatul "So G'sell so" - "Totul este in regula" - inca se aude in fiecare noapte de-a lungul zidurilor si turelelor antice. Strajerii striga mesajul traditional din turnul de 90 de metri al bisericii parohiale Sfantul Georg din centru, la interval de Vi de ora, intre 22:00 si miezul noptii.

Traditia este legata de un incident din timpul Razboiului de Treizeci de Ani, cand un inamic a incercat sa se strecoare in oras si a fost prins de unul dintre localnici.

Puteti urca pe cele 365 de trepte ale turnului - cunoscut la nivel local sub numele de Daniel - pentru o priveliste de neegalat a orasului si a campurilor, care cuprinde, in zilele senine, 99 de sate.

Planul la sol al orasului este in doua cercuri concentrice. Cercul interior de strazi, al carui punct central este biserica St. Georg, reprezinta cea mai veche granita medievala.

La cateva sute de metri de aceasta se gaseste marginea exterioara, un zid construit pentru a proteja orasul dezvoltat. Fiind fortificat cu unsprezece turnuri si avand din loc in loc cinci porti masive, este unul dintre zidurile cel mai bine pastrate din Germania.

Nordlingen se afla in mijlocul unei depresiuni imense asemanatoare unui bazin, Ries, despre care pana la inceputul acestui secol se credea ca reprezinta ramasitele unui vulcan stins. In 1960, doi americani au dovedit faptul ca gaura cu un diametru de 24 km a fost provocata de un meteorit cu un diametru de cel putin 1 km.

SFAT Rocile comprimate, sau Suevit, formate in explozia de la impactul meteoritului, a fost folosita la constructia multora dintre cladirile orasului, inclusiv turnul St. Georg.

Bilete de avion spre Nordlingen:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Nordlingen:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Nordlingen:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 

Harta obiective turistice Nordlingen - Long: 10.489273, Lat: 48.850922

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Nordlingen, atractii turistice Nordlingen, de vizitat in Nordlingen, obiective Nordlingen, atractii Nordlingen, turism Nordlingen.