Hanul Ye Olde Trip to Jerusalem din Nottingham , obiective turistice Nottingham
Home Orase Obiective turistice Nottingham Hanul Ye Olde Trip to Jerusalem

Hanul Ye Olde Trip to Jerusalem, Nottingham

Obiective turistice Nottingham

Se afla mai jos de castelul Nottingham. Hanul Ye Olde Trip to Jerusalem (Vechiul Drum spre Ierusalim) este ascuns intr-o stanca. Aceasta cladire din secolul al XVIl-lea a fost construita pe fundatia unui han din 1189, in locul unde cruciatii care plecau catre tinutul Sfant ciocneau pentru succesul calatoriei.

O mare parte din istoria hanului este foarte slab inregistrata. O descoperire arheologica din 1974 a dovedit in mod concludent ca locatia initiala a Brewhouse ar putea fi doar aceea a pesterilor din Ye Olde Trip To Jerusalem. Aceasta a stabilit existenta Castelului Brewhouse inca dinaintea anului 1189 AD, dar prima referire datata este in evidentele Consiliului Local pentru anul 1618. Drepturile parohiale asupra zonei de acum cunoscute sub numele de Brewhouse Yard nu apartin de fapt Castelului, ele fiind trecute pe rand atat Prioratului Lenton, Cavalerilor Templieri si Cavalerilor Sfantului Ioan din Ierusalim.

Bilete de avion spre Nottingham :
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Hanul Ye Olde Trip to Jerusalem:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne