Newstead Abbey House din Nottingham , obiective turistice Nottingham

Newstead Abbey House, Nottingham

Obiective turistice Nottingham

Este deschisa, in fiecare duminica dupa-amiaza, pe tot parcursul anului pentru vizitatori care doresc sa experimenteze romantismul si misterul locuintei ancestrale a poetului Lord Byron.

Abbey a fost construita ca o casa monahala la sfarsitul secolului al XII-lea, si pastreaza si astazi mult din caracterul sau medieval. Partea care s-a pastrat cel mai bine este este Frontul de Vest al bisericii care dateaza din secolul al XIII-lea si care acum este un monument antic. in interiorul casei medievale, Chapter House (acum Capela), dar si o colectie de sculpturi medievale in piatra si manuscrise permit vizitatorilor sa descopere istoria timpurie a lui casei Abbey.

Casa are, de asemenea o colectie de obiecte a caror vechime este de cateva secole, de cand Newstead Abbey a devenit pentru prima data o casa privata si pana in ziua de azi. Acesta include picturi, obiecte, scrisori, harti si fotografii asociate cu proprietatea, inclusiv o colectie care cuprinde cercetarile din secolul al optsprezecelea despre Newstead Abbey, care au apartinut artistului Pieter Tillemans.

Bilete de avion spre Nottingham :
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Newstead Abbey House:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne