Padurea Sherwood din Nottingham , obiective turistice Nottingham

Padurea Sherwood, Nottingham

Obiective turistice Nottingham

Este o padure straveche de vanatoare regala unde Robin Hood si Baietii Veseli isi aveau ascunzatoarea, acoperea candva o arie intinsa a Regiunii Midlands de Est. in perioada in care e posibil ca Robin Hood chiar sa fi trait, in jurul secolului al Xll-lea, padurea se intindea aproape 48 km la nord de Nottingham. Dar exploatarea lemnului, extragerea de carbune, agricultura, industrializarea si extinderea oraselor au decimat Sherwood.

Cea mai de efect ramasita a padurii se gaseste in jurul satului Edwinstowe, unde Robin s-a casatorit cu Domnita Miriam in Biserica St.Mary's, la circa 32 km spre nord de Nottingham pe autostrada A6075, si toata padurea dinspre nord, la vest de A614. Aici se afla intrarea in Sherwood Forest Country Park, in apropiere de stravechiul Mare Stejar, cu o circumferinta de 10 m. De la acesta pleaca poteci printre stejari si ferigi.

Bilete de avion spre Nottingham :
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Padurea Sherwood:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne