Casa Albreht Durer din Nuremberg, obiective turistice Nuremberg

Casa Albreht Durer

Obiectiv turistic din Nuremberg

Marele pictor Albreht Durer a trait aici din 1509 pana la moartea sa, in 1528. Aceasta cladire medievala tarzie frumos conservata este tipica pentru casele negutatorilor prosperi care umpleau orasul Nuremberg cu ceva vreme in urma.

Durer, care a imbogatit arta germana cu elemente italienesti, a fost mai mult decat un pictor. A ridicat arta gravurii in lemn, una deosebit de dificila, la un standard mai ridicat din punct de vedere tehnic, combinand capacitatile superioare cu un stil de desen extrem de detaliat si cu subiecte complexe si alegorice, obtinand si un profit bun in acelasi timp.

Pe pereti se gasesc mai multe matrite originale si in studio se demonstreaza tehnici de tiparire cu folosirea vechii tiparnite. O ocazie foarte buna de a afla mai multe despre viata din casa lui Durer este turul de sambata de la 14:00 cu un ghid care joaca rolul lui Agnes Dtirer, sotia lui Durer.

 
Bilete de avion spre Nuremberg:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Casa Albreht Durer:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne