Muzeul National German din Nuremberg, obiective turistice Nuremberg

Muzeul National German

Obiectiv turistic din Nuremberg

Va puteti petrece o zi vizitand acest muzeu vast, care surprinde realizarile culturale si stiintifice ale tarii, trecutul etnic si istoria. Este cel mai mare muzeu de acest fel din Germania si poate cel mai bine aranjat. Muzeul se afla in ceea ce a fost odata o manastire cartuziana, cu tot ce tine de un ansamblu de cladiri monastice. Anexele, totusi, sunt moderne si in ton cu moda.

Expozitia incepe afara, cu coloanele inalte si moderne de pe Strasse derMenschenrechte (Strada Drepturilor Omului), proiectata de artistul evreu Dani Karavan.

Treizeci de coloane sunt gravate cu articole din Declaratia Drepturilor Omului. Sunt putine aspecte ale culturii germane, din Epoca de care nu se regasesc tratate in muzeu, iar raportul echilibrat.

O atractie speciala este superba colectie de picturi renascentiste germane (Durer, Cranach si Altdorfer fiind foarte bine reprezentati).

Unii ar putea prefera exponatele eclesiastice medievale de exceptie - manuscrise, picturi din altar, statuete, vitralii, racle impodobite cu pietre pretioase, colectiile de arme si armuri, instrumentele stiintifice sau jucariile. Putini sunt cei care ar putea fi dezamagiti.

 
Bilete de avion spre Nuremberg:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Muzeul National German:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne