Noul Muzeu din Nuremberg, obiective turistice Nuremberg

Noul Muzeu, Nuremberg

Obiective turistice Nuremberg

Acest muzeu, care este oricum mai putin medieval, s-a deschis la mijlocul anului 2000 si este dedicat designului international incepand cu anul 1945. Colectia remarcabila, suplimentata de expozitii care variaza, se afla intr-o cladire moderna, la moda, ce realizeaza sinteza perfecta intre vechi si nou.

Este construit in cea mai mare parte din pietre de gresie roz, iar fatada este compusa dintr-un ansamblu de sticla transparenta.

Interiorul este o opera de arta in sine - din piatra, cu o rampa care urca incet in spirala spre galerie. Aici va asteapta lucruri extraordinare, inclusiv o instalatie Joseph Beuys (Ausfegen, sau Maturarea) si Avalanche a lui Francois Morellet, o colectie uimitoare de tuburi fluorescente violete pline cu argon.

Cafeneaua-restaurant alaturata muzeului contine elemente de arta moderna, dulciuri ambalate in argint si proiectii video.

Bilete de avion spre Nuremberg:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Noul Muzeu:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne