Obiective turistice Oestrich Winkel, Germania
Home Orase Obiective turistice Oestrich Winkel, Germania

Obiective turistice Oestrich Winkel, Germania

 

Facand parte din regiunea viticola din Rheingau, Oestrich-Winkel este cel mai mare oras viticol din landul german Hesse. Fondat la 1 iulie 1972 prin fuziunea comunelor Mittelheim, Oestrich si Winkel, orasul a fost extins apoi prin incorporarea comunei Hallgarten in 1977.

Numele dublu Oestrich-Winkel are deja o lunga traditie, acesta fiind numele singurei gari de calea ferata pentru regiunea Rinului de Est, intre Geisenheim si Hattenheim.

Suprafata viticola din Oestrich este cea mai mare din Rheingau, iar cele mai importante podgorii sunt Lenchen si Doosberg. Va sfatuim sa degustati vinurile la standurile din exterior, vizavi de macaraua pivotanta din secolul al XVIII-lea de pe malul raului Oestriech, in partea opusa hotelului Schwan.

Satul Winkel (pronuntat vin-kle) se intinde la vest de Oestrich. Un sortiment de vin marca Hasensprung, provenit din aceasta regiune, din colectia 1811, a fost alegerea facuta de Goethe, pe timpul sederii sale aici impreuna cu familia Brentano, in 1814.

The Goethe Zimmer (Camera Goethe) din Brentano Haus, cu mobilier din timpul lui Goethe, poate fi vizitata doar facand o programare in prealabil (www.brentanohaus.de).

 
Pret vechi: 52 €
Pret nou de la: 39 €
Cauta hotel

Atractii turistice Oestrich Winkel

Tag: Obiective turistice Oestrich Winkel, Atractii turistice Oestrich Winkel, De vizitat in Oestrich Winkel, Ce vizitam in Oestrich Winkel, Top atractii turistice Oestrich Winkel, Top obiective turistice Oestrich Winkel, Ghid turistic Oestrich Winkel.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne