Lavenham din Orasele lanii din Suffolk, obiective turistice Orasele lanii din Suffolk

Lavenham, Orasele lanii din Suffolk

Obiective turistice Orasele lanii din Suffolk
Vacanta in Orasele lanii din Suffolk?
Vezi cele mai bune oferte:
De la 56 € / 2 pers
  CAUTA HOTEL

Urmatorul oras este Lavenham, nucleul comertului cu lana din Suffolk, cu superba Guildhall of Corpus Christi care astazi gazduieste muzeul de istorie al regiunii. Construita de Ghilda Corpus Christi in secolul al XVI-lea, Lavenham Guildhall aservit scopuri diferite de-a lungul timpului, iar acum gazduieste un muzeu unde e prezentata istoria locurilor in ultimii 500 de ani.

Muzeul este inchis in perioada noiembrie - februarie; in zilele de weekend, in lunile martie si noiembrie; miercurea -duminica in luna aprilie. Poate fi vizitat zilnic in perioada mai-octombrie.

Tot aici se gaseste si Little Hall din secolul al XlV-lea (inchis in perioada nov.-Paste), hotelul Angel cu picturile murale din secolul al XlV-lea, biserica (1480-1520) sustinuta de un turn inalt si hanul din lemn, Swan Inn, cu sala medievala Wool Hali in interior.

Bilete de avion spre Orasele lanii din Suffolk:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Lavenham:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne