Nayland din Orasele lanii din Suffolk, obiective turistice Orasele lanii din Suffolk

Nayland

Obiectiv turistic din Orasele lanii din Suffolk

Acest sat si catunul adiacent rural din Wissington (acum numit "Wiston") au fost initial doua parohii distincte. Cu toate acestea, in 1883 s-au unit intr-o singura parohie civila, Nayland-cu-Wissington, desi cele doua parohii bisericesti raman separate.

Nayland si Wiston se afla pe malul de nord al raului Stour care imparte Essex si Suffolk. Numele de Nayland vine de la o insula, iar satul s-a dezvoltat pe cel mai inalt teren dintr-o zona de campie joasa, traversata de un rau. Aceasta a oferit un loc bun, atat pentru o trecere in conditii de siguranta a raului, cat si pentru o resedinta boiereasca, cel mai probabil un castel de lemn. Aceste avantaje au adus la aparitia unui targ prin 1227 si, de la sfarsitul Evului Mediu, se dezvoltase deja intr-un mic oras de succes. Proprietarii conacului s-au mutat si oraselul a fost condus de catre comerciantii de panza.

Se gasesc aici cladiri din secolul XV, una dintre acestea fiind Alston Court, care contine o sectiune din secolul al XIII-lea.

Biserica St. James contine un tablou celebru, care il ilustreaza pe Iisus Hristos binecuvantand painea si vinul, o lucrarea a pictorului John Constable.

perfect-tour.ro/ Perfect Tour
Bilete de avion spre Orasele lanii din Suffolk:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Nayland :
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne