Sudbury din Orasele lanii din Suffolk, obiectiv turistic Orasele lanii din Suffolk - TravelEuropa.ro

Sudbury

Obiectiv turistic Orasele lanii din Suffolk

Este presarat cu nenumarate case medievale, printre care amintim Casa lui Gainsborough, locul de nastere al artistului, care este astazi un muzeu in care sunt expuse lucrarile celebrului pictor.

Dovezile acestei asezari provin de la sfarsitul secolului XVIII, in timpul erei anglo-saxone. Piata orasului a fost infiintata in secolul XI ​​timpuriu. Industria textila a prosperat in timpul Evului Mediu tarziu si din aceste fonduri a finantat mai multe dintre cladirile sale si biserici. Orasul a devenit cunoscut pentru arta sa, in secolul XVIII, fiind locul de nastere al lui Thomas Gainsborough, ale carui peisaje l-au inspirat pe John Constable, un alt pictor renumit din comitatul Suffolk.

Astazi, Sudbury isi pastreaza statutul sau ca un oras targ, organizandu-se aici o piata de doua ori pe saptamana, in fata renumitei biserici Sf. Petru, care este acum un loc important in comunitate, pentru evenimente cum ar fi concerte si expozitii.

Bilete de avion spre Orasele lanii din Suffolk:

Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!

Cauta cazare langa Sudbury:

Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!

City Break in Orasele lanii din Suffolk:

Cauta aici cele mai ieftine City Break-uri Click aici!

Rent a car:

Cele mai bune preturi Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne