Galeriile subterane din Orvieto din Orvieto, obiective turistice Orvieto
Home Orase Obiective turistice Orvieto Galeriile subterane din Orvieto

Galeriile subterane din Orvieto, Orvieto

Obiective turistice Orvieto

Daca esti in Orvieto, nu uita sa dai o raita si prin fascinantul labirint de tuneluri, galerii subterane si pesteri sapate in piatra vulcanica de dedesubtul orasului. Multe dintre aceste tuneluri dateaza de pe vremea etruscilor; versiuni mai moderne ale acestora au fost folosite la producerea extrem de apreciatului, candva, vin alb dulce de Orvieto, care se poate cumpara de la toate magazinele din oras.

Centrul de informare turistica organizeaza tururi complete (Palazzo Faina, Piazza del Duomo 29, www.museo-faina.it, inchis lunea intre octombrie si martie); printre exponatele de aici se numara o serie de vestigii arheologice etrusce.

Iubitorii artefactelor etrusce ar trebui sa-si faca timp sa viziteze si Necropoli Etrusca-Crocefisso del Tufo, o extrem de interesanta colectie de monumente funerare din piatra aflate la 1,6 km in afara orasului, pe soseaua SS71 ce duce la Orvieto Scalo.

Alte vestigii arheologice sunt expuse la mai putin atragatorul Muzeu de Arheologie, situat in spatele catedralei (Palazzo Papale, Piazza del Duomo).

Bilete de avion spre Orvieto:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Galeriile subterane din Orvieto:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne