Obiective turistice Orvieto, de vizitat in Orvieto, Italia
Home / Orase / Obiective turistice Orvieto, Italia

Obiective turistice Orvieto, Italia

 
Vacanta in Orvieto?
Cauta cele mai bune camere de hotel:
De la 39 €
CAUTA HOTEL
 
 
 

Orvieto se bucura de cea mai spectaculoasa asezare dintre toate orasele Umbriei - pe un platou marginit de o stanca abrupta de origine vulcanica.

Aceasta zona i-a atras pe etrusci, care au intemeiat aici unul dintre cele mai importante orase ale lor, dar adevarata faima si-a castigat-o abia in 1263, anul unui adevarat miracol religios ce a dus la constructia faimoasei catedrale care, de altfel, este si principala atractie turistica din Orvieto.

 

De vizitat in Orvieto

Orvieto obiective turistice, Ce poti vizita in Orvieto, Top obiective Orvieto, Top atractii Orvieto, Orvieto locuri de vizitat, Locuri de vizitat Orvieto, Locuri de vizitat in Orvieto, Orvieto atractii turistice, Orvieto de vizitat, De vizitat in Orvieto, Ce vizitam in Orvieto, Top atractii turistice Orvieto, Top obiective turistice Orvieto, Orvieto ghid turistic, Calatorii in Orvieto.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne