Obiective turistice Ostrava, Cehia
Home Orase Obiective turistice Ostrava, Cehia

Obiective turistice Ostrava, Cehia

 

Ostrava este un oras prietenos si dinamic, in inima Europei! Puteti simti spiritul patrimoniului industrial unic la fiecare pas - un fundal atmosferic intr-un oras de neuitat, modern, vibrant.

Ostrava a devenit o destinatie populara pentru filme si videoclipuri muzicale, asa ca nu fi surprins daca te intalnesti cu un echipaj de film sau doua in timp ce ratacesti prin oras.

Ostrava este mult mai mult decat doar trecutul sau industrial. Este cel mai verde oras din Republica Ceha, o metropola spatioasa plina de arhitectura frumoasa.

Pentru a gusta energie unica si spiritul cosmopolit va recomandam sa vizitati orasul in timpul uneia dintre cele mai mari evenimente organizate aici - (Evenimentul Usain Bolt) Culorile festivalului muzical Ostrava, Gold Spike, sau Cupa Davis.

Orasul este, de asemenea, o destinatie favorita pentru calatorii de afaceri, care gazduieste numeroase congrese internationale si alte evenimente.

Cu un aeroport international si o retea de transport rutier si feroviar excelent, Ostrava este usor accesibil de peste tot in lume.

Atractii turistice Ostrava

Tag: Obiective turistice Ostrava, Atractii turistice Ostrava, De vizitat in Ostrava, Ce vizitam in Ostrava, Top atractii turistice Ostrava, Top obiective turistice Ostrava, Ghid turistic Ostrava.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne