Obiective turistice Otta, de vizitat in Otta, Norvegia
Home / Orase / Obiective turistice Otta, Norvegia

Obiective turistice Otta, Norvegia

 
 

De la construirea caii ferate, in 1896, Otta a fost un nucleu al turismului, datorita apropierii de parcurile nationale Rondane, Dovre si Jotunheimen.

Otta se afla la jonctiunea raurilor Otta si Liigen. Este centrul regional al nordului Gudbrandsdalen si un punct terminus principal pentru autobuzele care vin si pleaca din vaile si zonele montane adiacente.

Istoric, Otta e cunoscuta pentru batalia de la Kringen, din 1612, cand o armata a fermierilor locali a distrus o armata scotiana de mercenari care mergea sa lupte in Razboiul de la Kalmar.

In Selsverket e un drum de munte, deschis vara, spre Mysuseter si Rondane.

 
Vizitezi Otta?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Otta

Vacanta in Otta cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Otta:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Otta:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Otta obiective turistice, Ce poti vizita in Otta, Top obiective Otta, Top atractii Otta, Otta locuri de vizitat, Locuri de vizitat Otta, Locuri de vizitat in Otta, Otta atractii turistice, Otta de vizitat, De vizitat in Otta, Ce vizitam in Otta, Top atractii turistice Otta, Top obiective turistice Otta, Otta ghid turistic, Calatorii in Otta.