Canyon del Sil din Ourense, obiective turistice Ourense

Canyon del Sil, Ourense

Obiective turistice Ourense
Vacanta in Ourense?
Vezi cele mai bune oferte:
De la 56 € / 2 pers
  CAUTA HOTEL

Aventureaza-te 20 km spre nord-est si ai putea sa-ti petreci o zi intreaga explorand celalalt canion nepamantesc al Rio Sil, a carui confluenta cu Mino a creat doua rezervoare.

Aceasta regiune masiv impadurita cu stejari, pini si ferigi ascunde situri istorice unice. Excursionistii calca pe cararile trasate, cei mai comozi se duc in calatorii cu barca pe apele intunecate ale raului.

Dintre cele trei manastiri ale canionului, San Estevo, la care se poate ajunge doar cu masina sau pe jos este cea mai coplesitoare ca marime, stil si istorie.

A fost fondata in secolul al VI-lea, dar cele mai timpurii parli componente sunt arcada romanesca si biserica. Celelalte doua arcade dateaza din secolele al XVI-lea-al XVII-lea, iar scara monumentala a fost construita in 1739. Acest vast edificiu a fost restaurat si acum indeplineste rolul unui parador retras si plin de atmosfera.

Bilete de avion spre Ourense:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Canyon del Sil:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne