Claustro de San Francisco din Ourense, obiectiv turistic Ourense - TravelEuropa.ro
  Orase Obiective turistice Ourense Claustro de San Francisco

Claustro de San Francisco

Obiectiv turistic Ourense

Dincolo de catedrala, dupa ce treci de strazile cu baruri tapas, gasesti Claustro de San Francisco (Emilia Pardo Bazan), o cladire cu arcade gotice elegante, capitaluri decorate asezate pe coloane subtiri. Daca mergi la est de catedrala, vei vedea minunata Praza do Ferro, strajuita de case medievale din cherestea.

De acolo, cobori spre inclinata Praza Maior si arcadele sale. Pe un colt, Muzeul Arqueologico este un palat arhiepiscopal din secolul al XII-lea, cu o fatada ornata cu blazoane renascentise.

Colectia inteligent expusa (cu treceri pasagere peste patiourile interioare) contine obiecte galiciene si romane si statui romane si gotice. Observa statuia de granit a unui razboinic roman si figura policroma romanesca a Nuestra Senora del Refugio, care prezinta o puternica influenta bizantina.

Izvoarele termale fierbinti din Ourense, cunoscute sub denumirea de Las Burgas, sunt amplasate in piata cu acelasi nume. Apa, care se incalzeste pana la 67 JQ erupe in fantani si bazine neoclasice, inconjurate de sculpturi contemporane.

Bilete de avion spre Ourense:

Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!

Cauta cazare langa Claustro de San Francisco:

Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!

City Break in Ourense:

Cauta aici cele mai ieftine City Break-uri Click aici!

Rent a car:

Cele mai bune preturi Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne