Obiective turistice Ourense, de vizitat in Ourense, Spania
Home / Orase / Obiective turistice Ourense, Spania

Obiective turistice Ourense, Spania

 
Vacanta in Ourense?
Pune in bagaj jucaria potrivita pentru cel mic!
 
 
 

Acest oras incadrat de munti este notabil mai sarac decat zona maritima a Galiciei, desi regiunea este bogata in resurse naturale. Raul Mino, care traverseaza orasul Ourense in drumul sau spre sud, spre granita cu Portugalia, da nastere unei vai deosebit de fertile, inima regiunii viticole Ribeiro.

Orasul cu 100.000 de locuitori are un trecut razboinic: a fost atacat de romani, de vizigoti, de svabi (care au si distrus orasul in anul 463 i.Hr.), de mauri si de normanzi (care se fac vinovati de distrugerile din anul 970).

Astazi, orasul pastreaza cu mandrie vestigiile unui pod roman, reconstruit in epoca medievala pentru pelerinii care mergeau spre Santiago si alte monumente din zona pietonala casco viejo (orasul vechi).

 

De vizitat in Ourense

Vacanta in Ourense cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Ourense:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Ourense:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Ourense obiective turistice, Ce poti vizita in Ourense, Top obiective Ourense, Top atractii Ourense, Ourense locuri de vizitat, Locuri de vizitat Ourense, Locuri de vizitat in Ourense, Ourense atractii turistice, Ourense de vizitat, De vizitat in Ourense, Ce vizitam in Ourense, Top atractii turistice Ourense, Top obiective turistice Ourense, Ourense ghid turistic, Calatorii in Ourense.