Obiective turistice Ourense, Spania
Home Orase Obiective turistice Ourense, Spania

Obiective turistice Ourense, Spania

 

Acest oras incadrat de munti este notabil mai sarac decat zona maritima a Galiciei, desi regiunea este bogata in resurse naturale. Raul Mino, care traverseaza orasul Ourense in drumul sau spre sud, spre granita cu Portugalia, da nastere unei vai deosebit de fertile, inima regiunii viticole Ribeiro.

Orasul cu 100.000 de locuitori are un trecut razboinic: a fost atacat de romani, de vizigoti, de svabi (care au si distrus orasul in anul 463 i.Hr.), de mauri si de normanzi (care se fac vinovati de distrugerile din anul 970).

Astazi, orasul pastreaza cu mandrie vestigiile unui pod roman, reconstruit in epoca medievala pentru pelerinii care mergeau spre Santiago si alte monumente din zona pietonala casco viejo (orasul vechi).

 
Pret vechi: 52 €
Pret nou de la: 39 €
Cauta hotel

Atractii turistice Ourense

Tag: Obiective turistice Ourense, Atractii turistice Ourense, De vizitat in Ourense, Ce vizitam in Ourense, Top atractii turistice Ourense, Top obiective turistice Ourense, Ghid turistic Ourense.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne