Beaubourg din Paris, obiective turistice Paris

Beaubourg

Obiectiv turistic din Paris

Aceasta zona defaimata dintre Les Halles si Marais a redevenit plina de viata in anii '70, odata cu constructia Centrului Georges Pompidou (Rue St. Martin).

Cu scarile sale rulante exterioare cu pereti de sticla, cu tevile sale colorate si stalpii din otel masiv, acest centru cultural inedit este marturia stilului high-techin mijlocul unui Paris istoric. Alaturi este Place Igor Stravinsky, renumita pentru sculpturile sale acvatice colorate, in continua miscare.

Renovarea recenta, ce a durat doi ani, i-a adus centrului mai mult spatiu pentru colectiile sale exceptionale (si in continua crestere) din Musee Nationale d'Art Moderne, care cuprinde marile miscari contemporane din arta moderna.

Alte parti ale cladirii sunt destinate expozitiilor temporare, designului industrial, artelor interpretative, filmului si unei biblioteci de referinta. Dintre avantajele oferite vizitatorilor fac parte si o serie de noi si inedite restaurante.

 
Program Beaubourg:
+33 1 42 74 34 24
Bilete de avion spre Paris:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Beaubourg:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
City Break in Paris:
Cauta aici cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
VelTravel
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne