Plimbare cu vaporul pe Sena din Paris, obiective turistice Paris.
Acasa Orase Obiective turistice Paris Plimbare cu vaporul pe Sena

Plimbare cu vaporul pe Sena

Obiective turistice Paris
VelTravel

Multe dintre cele mai memorabile privelisti ale Parisului sunt cele de pe rau, asa ca gandeste-te sa vezi orasul si din aceasta perspectiva. Plimbarile de-a lungul Senei, in vapoare cu acoperisul de sticla, se intind de la Turnul Eiffel si Ile St.-Louis, pe langa Grand Palais, Luvru, Musee d'Orsay, Notre-Dame si alte repere legendare.

Majoritatea plimbarilor dureaza in jur de o ora, cu plecari la fiecare jumatate de ora, vara (si din ora in ora iarna), incepand cu ora 10. Cateva dintre vapoarele mari ofera plimbari mai lungi la pranz sau plimbari la cina - o alegere minunata (desi scumpa) de a vedea orasul.

Marele Bateaux-Mouches, pleaca de la Pont de l'Alma (Malul Drept), iar Bateaux Parisiens Tour Eiffel pleaca de la cheiul din apropierea Turnului Eiffel. Vedettes du Pont-Neuf sunt vapoare mai mici, ce pleaca din partea de vest a ile de la Cite, de la Pont Neuf.

 
VelTravel

Bilete de avion spre Paris:

Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!

Cauta cazare langa Plimbare cu vaporul pe Sena:

Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!

City Break in Paris:

Cauta aici cele mai ieftine City Break-uri Click aici!

Rent a car:

Cele mai bune preturi Click aici!
VelTravel
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne