Obiective turistice Paris, de vizitat in Paris, Franta
Home / Orase / Obiective turistice Paris, Franta

Obiective turistice Paris, Franta

 
 

Parisul are o reputatie de neegalat ca fiind unul din cele mai romantice si mai frumoase orase din lume. De multe ori numit orasul viselor, Parisul a fost ca o Mecca pentru artistii si scriitorii in devenire, pentru aventurieri si ganditori.

Daca te plimbi pe strazile din Paris vei vedea marturii ale trecutului sau la fiecare pas pe ingustele stradute medievale sau in bisericile sale ce indeamna la evlavie.

Tot in Paris gasesti si obiective turistice de neegalat, precum palate decorate in stil renascentist al secolului al XVII-lea ce emana o incredibila bogatie, daca iti continui plimbarea prin Paris o sa gasesti si monumente de inspiratie clasica ale lui Napoleon.

In centru sunt concentrate unele dintre cele mai importante muzee din lume, cele mai frumoase cladiri din Franta si tot luxul pe care ti-l poti imagina.

Parisul este un oras viu, care vibreaza, centru economic si cultural al Frantei. Creativitatea specifica prezentului este vizibila in cladirile noi si interesante, in sculptura si pictura moderna ce stau alaturi de comorile trecutului.

Cu zeci de obiective si atractii turistice: muzee si galerii de arta, parcuri frumoase, uimitoare magazine piine de cele mai renumite creatii de moda ale lumii, precum si Basilique du Sacre-Cceur irezistibilele cafenele si restaurante, vizitatorul Parisului este ocupat in fiecare clipa.

De-a lungul veacurilor, orasul a gazduit un sir lung de artisti. Regii si nobilii au fost patronii artelor: dramaturgia, muzica, actorii. Si astazi, capitala ofera nenumarate optiuni de divertisment: teatre, concerte rock, cluburi de noapte si baruri - desi simpla hoinareala pe strazile unui oras atat de viu poate sa fie suficient de placuta.

Parisul si regiunea sa contin 3.800 de monumente istorice si numeroase obiective turistice care nu trebuie ratate. De asemenea, orasul de pe Sena cuprinde si patru locuri din Patrimoniul Mondial UNESCO.

 
 
 

  Vezi harta metrou Paris - Click aici!

 
 
 

 
Vizitezi Paris?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Paris

Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Paris:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Paris:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Paris obiective turistice, Ce poti vizita in Paris, Top obiective Paris, Top atractii Paris, Paris locuri de vizitat, Locuri de vizitat Paris, Locuri de vizitat in Paris, Paris atractii turistice, Paris de vizitat, De vizitat in Paris, Ce vizitam in Paris, Top atractii turistice Paris, Top obiective turistice Paris, Paris ghid turistic, Calatorii in Paris.