Obiective turistice Parma, de vizitat in Parma, Italia
Home / Orase / Obiective turistice Parma, Italia

Obiective turistice Parma, Italia

 
 

Partea de nord a Italiei are multe orase bogate, dar poate niciunul atat de prosper sau fidel celor mai bune lucruri din viata asa cum este Parma. Un sinonim pentru mancarea buna - sunca de Parma si paemezanul vin de aici - este un oras rafinat si gentil, plin de cafenele elegante, restaurante superbe si magazine de lux tentante.

Daca vrei sa te rasfeti cu o cina scumpa, sa faci niste cumparaturi mai deosebite, iar intre timp sa vizitezi un muzeu memorabil si piete medievale minunate, atunci Parma este locul potrivit pentru tine.

Mandria locului sunt cladirile din jurul Piazza del Duomo, un ansamblu perfect, dominat de Domul din secolul al 11-lea si gratiosul campanile.

 
Vizitezi Parma?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Parma

Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Parma:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Parma:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Parma obiective turistice, Ce poti vizita in Parma, Top obiective Parma, Top atractii Parma, Parma locuri de vizitat, Locuri de vizitat Parma, Locuri de vizitat in Parma, Parma atractii turistice, Parma de vizitat, De vizitat in Parma, Ce vizitam in Parma, Top atractii turistice Parma, Top obiective turistice Parma, Parma ghid turistic, Calatorii in Parma.