Kithira din Patra, obiective turistice de vizitat in Patra

Kithira, Patra

Vacanta in Patra?
Vezi cele mai bune oferte:
De la 46 € / 2 pers
CAUTA HOTEL

Kithira este o insula singuratica asezata la baza Peloponesului, fiind dificil de ajuns la ea. Exista zboruri zilnice din Atena pana aici, iar in timpul verii sunt si cateva curse pe saptamana de feribot si de barci rapide cu hydrofoil, cu plecare din Pelopones.

Cu exceptia intervalului scurt de varf de sezon, cuprins intre iunie si septembrie, cursele de feribot sunt putine, iar anularile frecvente, din cauza marii extrem de periculoase.

Kithira isi datoreaza o parte din bogatie, sau din lipsa acesteia, acestei mari agitate. Gradul mare de dificultate pe care il presupunea navigarea prin aceasta zona a fost unul dintre principalele motive care a dus la deschiderea Canalului Corint la sfarsitul secolului al XIX-lea.

Inainte de acest moment, navele acostau in Kithira in mod regulat, facand comert pe insula si generand venituri. Odata cu inaugurarea canalului, comertul a incetat aproape de tot.

De atunci incoace, populatia insulei a scazut pana la aproximativ 3.000 de locuitori. Desi sunt putini turistii care ajung aici, insula este plina de atractii - si, cu putin noroc, le vei avea pe toate doar pentru tine.

Ghiduri de calatorie Patra:
Ghiduri de calatorie in format fizic Click aici!
Bilete de avion spre Patra:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Kithira:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!