Obiective turistice Patra, de vizitat in Patra, Grecia
Home / Orase / Obiective turistice Patra, Grecia

Obiective turistice Patra, Grecia

 
Vacanta in Patra?
Pune in bagaj jucaria potrivita pentru cel mic!
 
 
 

Cel mai mare oras din Pelopones si al treilea ca marime din Grecia, Patra (sau Patras) atrage turistii datorita portului sau, care ofera acces catre alte zone.

Este al doilea ca marime dupa Pireu, avand legaturi cu Italia si cu cateva dintre Insulele Ionice, dar si conexiuni feroviare catre Atena si curse de autobuz catre multe zone din Grecia continentala.

Din Rion, aflat in imediata apropiere de Patra, poti traversa Golful Corint catre nordul si vestul Greciei, facand o scurta calatorie cu feribotul.

In prezent, aici se construieste un pod pentru ca accesul sa fie si mai rapid.

Cu toate acestea, daca te hotarasti sa petreci o noapte aici, gasesti o multime de hoteluri si destule distractii pentru a te relaxa cateva ore.

 

De vizitat in Patra

Vacanta in Patra cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Patra:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Patra:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Patra obiective turistice, Ce poti vizita in Patra, Top obiective Patra, Top atractii Patra, Patra locuri de vizitat, Locuri de vizitat Patra, Locuri de vizitat in Patra, Patra atractii turistice, Patra de vizitat, De vizitat in Patra, Ce vizitam in Patra, Top atractii turistice Patra, Top obiective turistice Patra, Patra ghid turistic, Calatorii in Patra.