Obiective turistice Peniche, de vizitat in Peniche, Portugalia
Home / Orase / Obiective turistice Peniche, Portugalia

Obiective turistice Peniche, Portugalia

 
 

Peniche este o curiozitate. Aceasta fosta insula s-a alaturat continentului in secolul al XVI-lea, cand namolul a format un istm. Astazi, este o peninsula de 15 kilometri de coasta stancoasa, care strapunge Oceanul Atlantic.

Peniche este un port de pescuit important si un furnizor major de roci, sardine si ton in Portugalia. Este faimos si pentru dantela sa, care este fabricata la cele doua scoli, precum si pentru restaurantele sale de peste care servesc unele dintre cele mai bune feluri de mancare cu fructe de mare din zona. Peniche este o statiune plina de viata, cu o multime de baruri, cafenele si restaurante.

De asemenea, este si una dintre cele mai faimoase statiuni de surfing din Portugalia, avand un litoral care se intinde pe toata coasta sa, unde poti gasi oriunde un loc bun pentru a face surf, indiferent ca esti incepator sau profesionist in acest sport.

Zgarie-nori moderni ascund un port atragator, impodobit cu parapete vechi, ziduri si o fortareata din secolul al XVI-lea in forma de stea, in trecut o inchisoare politica, iar acum Museu Municipal. Fortareata sta in fata portului larg care i-a dat Penicheului statutul sau in industria de pescuit si conservare. Conservarea pestelui se intoarce in timp la epoca romana.

Expozitii etnografice acopera pescuitul, constructia de vase si fabricarea manuala a dantelelor - pentru care Penicheul este faimos si devine centrul atentiei in Dia da Rendilheira (Ziua Dantelei), a treia duminica din iulie.

Rezistenta antifascista a orasului din timpul erei Salazar primeste, de asemenea, un spatiu.

 
Vizitezi Peniche?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Peniche

Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Peniche:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Peniche:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Peniche obiective turistice, Ce poti vizita in Peniche, Top obiective Peniche, Top atractii Peniche, Peniche locuri de vizitat, Locuri de vizitat Peniche, Locuri de vizitat in Peniche, Peniche atractii turistice, Peniche de vizitat, De vizitat in Peniche, Ce vizitam in Peniche, Top atractii turistice Peniche, Top obiective turistice Peniche, Peniche ghid turistic, Calatorii in Peniche.