Vizitsa din Peninsula Pilion, obiective turistice Peninsula Pilion

Vizitsa, Peninsula Pilion

Obiective turistice Peninsula Pilion

Este un sat asemanator, ceva mai la sud in Pilion, si nici acesta nu trebuie ratat. Si la Vizitsa vei gasi case renovate care ofera cazare, dar si localuri cu mancaruri de neuitat. In timpul zilei poate deveni destul de aglomerat, dar noaptea revine la atmosfera linistita si traditionala a satului de munte care a fost dintotdeauna.

Pentru a ajunge la Vizitsa, iesi de pe drumul principal in Milies, un sat mai mare in care gasesti alte case vechi si frumoase, biserici de vizitat si micul Muzeu de Arta Populara din Milies. Satul este legat de Ano Lechonia printr-un tren cu aburi care functioneaza in weekendurile de peste vara, oferinduti o modalitate deosebita de a te bucura de cateva dintre privelistile minunate din Pilion.

Daca iti doresti sa mergi la plaja, dute la Agios Ioannis, o mica si seducatoare statiune aflata la capatul unui drum serpuit si abrupt care coboara printre dealurile Pilionului. Are o plaja buna, unde poti face sporturi nautice, si cateva restaurante cu mancaruri tipice pentru aceasta zona.

Bilete de avion spre Peninsula Pilion:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Vizitsa:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne