Vizitsa din Peninsula Pilion, obiective turistice de vizitat in Peninsula Pilion

Vizitsa, Peninsula Pilion

Vacanta in Peninsula Pilion?
Vezi cele mai bune oferte:
De la 39 € / 2 pers
CAUTA HOTEL

Este un sat asemanator, ceva mai la sud in Pilion, si nici acesta nu trebuie ratat. Si la Vizitsa vei gasi case renovate care ofera cazare, dar si localuri cu mancaruri de neuitat. In timpul zilei poate deveni destul de aglomerat, dar noaptea revine la atmosfera linistita si traditionala a satului de munte care a fost dintotdeauna.

Pentru a ajunge la Vizitsa, iesi de pe drumul principal in Milies, un sat mai mare in care gasesti alte case vechi si frumoase, biserici de vizitat si micul Muzeu de Arta Populara din Milies. Satul este legat de Ano Lechonia printr-un tren cu aburi care functioneaza in weekendurile de peste vara, oferinduti o modalitate deosebita de a te bucura de cateva dintre privelistile minunate din Pilion.

Daca iti doresti sa mergi la plaja, dute la Agios Ioannis, o mica si seducatoare statiune aflata la capatul unui drum serpuit si abrupt care coboara printre dealurile Pilionului. Are o plaja buna, unde poti face sporturi nautice, si cateva restaurante cu mancaruri tipice pentru aceasta zona.

Vacanta in Peninsula Pilion cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Ghiduri de calatorie Peninsula Pilion:
Ghiduri de calatorie in format fizic Click aici!
Bilete de avion spre Peninsula Pilion:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Vizitsa:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!