Obiective turistice Peninsula Setubal, Portugalia
Home Orase Obiective turistice Peninsula Setubal, Portugalia

Obiective turistice Peninsula Setubal, Portugalia

 

Inaintand cu indrazneala in Oceanul Atlantic la sud de Lisabona, Peninsula Setubal prezinta un amestec eclectic de plaje, industrie usoara, dealuri; podgorii si rezerve naturale. La sfarsit de saptamana, locuitorii Lisabonei se revarsa pe doua poduri care se intind peste raul Tejo pentru a ajunge la plajele peninsulei.

Dincolo de plajele sale la Oceanul Atlantic, peninsula - etichetata opti-mistic Costa Azul (Coasta Albastra) prezinta foarte multe locuri interesante de-a lungul zonei sale sudice, in si in jurul orasului Setubal.

Aici, golfuletele estuarului raului Sado, bogate in pasari marine si delfini, au in spate dealuri verzi neatinse si pesterile mici de pe pantele Serra da Arrabida la vest.

Plajele din Peninsula Troia nu ar trebui nici ele trecute cu vederea.

Atractii turistice Peninsula Setubal

Tag: Obiective turistice Peninsula Setubal, Atractii turistice Peninsula Setubal, De vizitat in Peninsula Setubal, Ce vizitam in Peninsula Setubal, Top atractii turistice Peninsula Setubal, Top obiective turistice Peninsula Setubal, Ghid turistic Peninsula Setubal.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne