Obiective turistice Peninsula Setubal, de vizitat in Peninsula Setubal, Portugalia
Home / Orase / Obiective turistice Peninsula Setubal, Portugalia

Obiective turistice Peninsula Setubal, Portugalia

 
Vacanta in Peninsula Setubal?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL
 
 
 

Inaintand cu indrazneala in Oceanul Atlantic la sud de Lisabona, Peninsula Setubal prezinta un amestec eclectic de plaje, industrie usoara, dealuri; podgorii si rezerve naturale. La sfarsit de saptamana, locuitorii Lisabonei se revarsa pe doua poduri care se intind peste raul Tejo pentru a ajunge la plajele peninsulei.

Dincolo de plajele sale la Oceanul Atlantic, peninsula - etichetata opti-mistic Costa Azul (Coasta Albastra) prezinta foarte multe locuri interesante de-a lungul zonei sale sudice, in si in jurul orasului Setubal.

Aici, golfuletele estuarului raului Sado, bogate in pasari marine si delfini, au in spate dealuri verzi neatinse si pesterile mici de pe pantele Serra da Arrabida la vest.

Plajele din Peninsula Troia nu ar trebui nici ele trecute cu vederea.

 

De vizitat in Peninsula Setubal

Vacanta in Peninsula Setubal cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Peninsula Setubal:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Peninsula Setubal:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Peninsula Setubal obiective turistice, Ce poti vizita in Peninsula Setubal, Top obiective Peninsula Setubal, Top atractii Peninsula Setubal, Peninsula Setubal locuri de vizitat, Locuri de vizitat Peninsula Setubal, Locuri de vizitat in Peninsula Setubal, Peninsula Setubal atractii turistice, Peninsula Setubal de vizitat, De vizitat in Peninsula Setubal, Ce vizitam in Peninsula Setubal, Top atractii turistice Peninsula Setubal, Top obiective turistice Peninsula Setubal, Peninsula Setubal ghid turistic, Calatorii in Peninsula Setubal.