Obiective turistice Pforzheim, Germania
Home Orase Obiective turistice Pforzheim, Germania

Obiective turistice Pforzheim, Germania

 

Romanii au intemeiat Pforzheim la confluenta a trei rauri, Nagold, Enz si Wtirm, iar in prezent orasul este cunoscut ca "poarta Padurii Negre". Asezarea a fost aproape total distrusa in al Doilea Razboi Mondial, ceea ce justifica stilul arhitectural postbelic dominat de blocuri, nu tocmai atragator.

Pforzheim isi datoreaza prosperitatea rolului pe care il joaca in comertul cu bijuterii din Europa si industriei sale de ceasuri de mana.

Pentru a va familiariza cu "Orasul de Aur", explorati giuvaiergeriile de pe strazile din jurul lui Leopoldplatz si zona pietonala. Biserica restaurata a Sfantului Mihail, langa gara, este locul de odihna eterna a printilor Baden.

Combinatia initiala de stiluri din secolele al XIII-lea si al XV-lea a fost reprodusa cu exactitate; comparati corul gotic gratios cu robusta intrare romanesca a bisericii.

Reuchlinhaus, centrul cultural al orasului, gazduieste Schmuckmuseum (Muzeul de Bijuterii).

Colectia sa de bijuterii din cinci milenii este una dintre cele mai frumoase din lume. Muzeul aproape ca si-a dublat spatiul in 2005, adaugand ceasornice de buzunar si bijuterii etnografice, plus un magazin, o cafenea si o galerie unde tinerii designeri isi pot expune si vinde lucrarile.

La cerere se pot organiza tururi cu ghid vorbitor de limba engleza.

Pforzheim a fost multa vreme cunoscut drept un centru al industriei de ceasuri germane. In Technisches Museum (Muzeul Tehnic), unul dintre principalele muzee germane dedicate acestui domeniu, puteti vedea mestesugari lucrand; exista de asemenea reconstructia unei fabrici de ceasuri din secolul al XVIII-lea.

 
Pret vechi: 52 €
Pret nou de la: 39 €
Cauta hotel

Atractii turistice Pforzheim

Tag: Obiective turistice Pforzheim, Atractii turistice Pforzheim, De vizitat in Pforzheim, Ce vizitam in Pforzheim, Top atractii turistice Pforzheim, Top obiective turistice Pforzheim, Ghid turistic Pforzheim.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne