Obiective turistice Picos de Europa, de vizitat in Picos de Europa, Spania
Home / Orase / Obiective turistice Picos de Europa, Spania

Obiective turistice Picos de Europa, Spania

 
Vacanta in Picos de Europa?
Cauta cele mai bune camere de hotel:
De la 39 €
CAUTA HOTEL
 
 
 

Idilicele pasuni de pe dealurile Cantabriei duc spre culmi muntoase ce iti taie respiratia: masivele calcaroase Picos de Europa, ce marginesc Asturia inaltandu-se la peste 2.600 m, la numai 25 km de coasta.

Aproape 700 km2 formeaza un parc national. Turistii impart aceste locuri cu ursii, caprele negre, mistretii, lupii si pajurile.

In restaurante, la loc de cinste se afla vanatul si carnea de vitel, iar branzeturile sunt variate si delicioase.

 

De vizitat in Picos de Europa

Picos de Europa obiective turistice, Ce poti vizita in Picos de Europa, Top obiective Picos de Europa, Top atractii Picos de Europa, Picos de Europa locuri de vizitat, Locuri de vizitat Picos de Europa, Locuri de vizitat in Picos de Europa, Picos de Europa atractii turistice, Picos de Europa de vizitat, De vizitat in Picos de Europa, Ce vizitam in Picos de Europa, Top atractii turistice Picos de Europa, Top obiective turistice Picos de Europa, Picos de Europa ghid turistic, Calatorii in Picos de Europa.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne