Obiective turistice Pirineii Catalani, de vizitat in Pirineii Catalani, Spania
Home / Orase / Obiective turistice Pirineii Catalani, Spania

Obiective turistice Pirineii Catalani, Spania

 
Vacanta in Pirineii Catalani?
Cauta cele mai bune camere de hotel:
De la 39 €
CAUTA HOTEL
 
 
 

Regiunea pirineilor cataloniei este mult mai dezvoltata si mai prospera decat semenele sale din Aragon si Navarra, dar poti inca intalni sate medievale fortificate, manastiri si schituri izolate, cirezi si turme pascand pe pajisti.

Departe, spre vest, se inalta cel mai inalt varf - Aneto (3.408 m) si, la 230 km spre est, ultimul pisc se pierde in racoroasa Mediterana, la Portbou, in apropierea granitei cu Franta.

 

De vizitat in Pirineii Catalani

Pirineii Catalani obiective turistice, Ce poti vizita in Pirineii Catalani, Top obiective Pirineii Catalani, Top atractii Pirineii Catalani, Pirineii Catalani locuri de vizitat, Locuri de vizitat Pirineii Catalani, Locuri de vizitat in Pirineii Catalani, Pirineii Catalani atractii turistice, Pirineii Catalani de vizitat, De vizitat in Pirineii Catalani, Ce vizitam in Pirineii Catalani, Top atractii turistice Pirineii Catalani, Top obiective turistice Pirineii Catalani, Pirineii Catalani ghid turistic, Calatorii in Pirineii Catalani.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne